TEMA: Marknadsföring

Välkommen till en inspirerande föreläsning om marknadsföring.

Ons 30/9 kl. 11.30-12.30

Du väljer var, via livestream eller på plats i Centralen, Tranemo.
Evenemanget är kostnadsfritt och till deltagare på plats bjuder vi dessutom på lunch.


Anmäl dig här!

Fyll i dina uppgifter och hur du vill delta.

* Obligatoriska fält
Hur vill du delta? *

De uppgifter du lämnar i denna anmälan kommer Reklambyrån STT att använda för att hålla dig uppdaterad kring nyheter/evenemang. Du kan när som helst klicka på länken längst ner i våra e-postmeddelanden om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy här.


Innehåll

Vi bjuder i samarbete med Tranemo kommun in till en inspirerande föreläsning om hur du kan lyckas med din marknadsföring – vad är egentligen framgångsreceptet? Vad kan du göra för att nå dina kunder, lyfta och berika ditt varumärke, din tjänst eller produkt? Vi kommer prata om marknadsföring och hur du även med små insatser kan göra stor skillnad.

Vi ser en stor potential för företagen i Tranemo kommun med omnejd de kommande åren. Med rätt insatser och kanske en liten knuff i rätt riktning kommer vi tillsammans att kunna utveckla bygden och bli ännu starkare. Vårt sätt att bidra är att erbjuda professionell hjälp inom marknadsföring. Genom detta event vill vi inspirera och skicka med er några enkla verktyg att ta med tillbaka till ert företag.

Evenemanget riktar sig till alla som är intresserade av marknadsföring. På plats i Centralen, Tranemo, kommer det vara begränsat antal platser för att vi ska kunna genomföra detta på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Har du inte möjlighet att vara på plats i Tranemo, kan du anmäla dig till livestreamen. Vi skickar en länk till din epost där du kan vara med på distans och ställa dina frågor i chatten.

Välkommen på en inspirerande föreläsning och livestream.


Vill du veta mer? Kontakta oss!

Info@reklambyranstt.se  .  +46 (0)325 – 479 65