Foto – snygga bilder till din marknadsföring

Foto och snygga bilder är en viktig del i en framgångsrik marknadsföring. Det är en klyscha att en bild säger mer än tusen ord – men det är också delvis sant. För att lyckas bra med företagets visuella kommunikation behövs snygga och informativa bilder. Det första intrycket från en reklamprodukt kommer ofta från fotot eller bilden.

Produktfoto och porträtt

I vårt team finns flera professionella fotografer som har hög kompetens inom reklam- och produktfotografering av såväl små som stora produktioner. Vi fotograferar allt från produkter till människor, miljöer och industrier. Vi arbetar även med porträttfotografering när det behövs nya personalbilder till hemsidan. Modellfotografering när nya produkter ska marknadsföras. Eller när styrelsen ska presenteras, kundbesök dokumenteras eller andra sammanhang. I vår fotostudio i Tranemo kan vi hjälpa er med porträtt och produktfotografering och inne i vår fotostudio i Borås tar vi in allt från små produkter till stora fordon. Vi kan även komma ut till ert företag med vår mobila fotoutrustning!

Företagsfotografering

Vi har lång erfarenhet av fotografering i olika miljöer och för olika användningsområden. Miljö, människor, produkter, djur, industri m.m. – vi har fotograferat det flesta kategorierna. Att fotografera ett smutsigt industrigolv kan väl inte bli bra, kanske ni tänker? Men med rätt ljussättning och fotovinklar kan våra fotografer fånga skönheten i de flesta miljöer. Behöver ni en snygg bild på företagets nya traktor? Vi löser det. Behöver ni en drönarbild på industriområdet? Vi löser det.

Bildspråk och tonalitet i foto

Självklart kan vi framkalla allt vi fotograferar! Vi ser alltid till att era foton håller hög kvalitet och speglar ert företag i bildspråk och tonalitet. Ibland kan man behöva retuschera bilder. Vi framkallar, redigerar, retuscherar och sätter ton på era foton. Vill ni använda fotona på er hemsida, sociala kanaler eller i trycksak? Vi hjälper er att synas på rätt sätt! Läs mer om våra tjänster och produkter här.

Hyr fotostudio

Har du redan klart med allt för din fotografering men saknar fotostudio? Hyr fotostudion i Borås, komplett med den utrustning ni behöver. Blixtar, filmljus, softboxar, rökmaskin, sminkrum, provdockor, green screen m.m. som kan behövas till fotograferingen. I Reklambyrån STTs kreativa team finns även fotograf, filmare, stylist och projektplanerare som kan finnas tillgängliga. Hör av dig till oss så berättar vi mer!