Placera ditt budskap på rätt ställe med kvalitativa dekaler

Dekaler är ett oerhört brett område. Dekaler, klistermärken och etiketter kan appliceras på produkter, förpackningar, i butiksmiljöer, i industrimiljöer, på fordon m.m. Någon som också tapetserade dörren till sitt rum med klistermärken som liten? Eller skrev till olika företag för att få deras stickers? Det är inte riktigt den typen av klistermärken och dekaler vi pratar om. Reklambyrån STT hjälper ert företag att ta fram specialdesignade dekaler som hjälper ert företag att sticka ut. Vi hjälper er att ta fram dekaler och stickers med ert unika budskap.

Dekaler och etiketter är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut med sin marknadsföring.

Markera dina produkter med snygga dekaler och etiketter. Oavsett om du säljer stora maskiner, kläder eller små tillbehörskomponenter så är det viktigt att märka upp dina produkter rätt. När dina produkter lämnat ditt företag ska det inte vara några frågetecken varifrån produkten kommer, för visst vill du att kunden ska höra av sig till dig igen när han eller hon behöver fler? Vi hjälper er att designa och ta fram etiketter för små och stora produkter och förpackningar – så att alla delar av din verksamhet speglar ditt varumärke.

Var ska dekalen användas?

Det finns många spännande sätt att utforma dekaler för att locka sin målgrupp och spegla sitt varumärke. Var ska dekalen användas? Behöver dekalen vara UV-beständig? Hur länge ska dekalen sitta uppe? Behöver dekalen vara enkel att ta bort, eller bör dekalen ha extra stark fästförmåga? Beroende på användningsområde så finns det en mängd olika frågor att ta ställning till. Vi kan dekaler och hjälper er med allt från innehåll, material och montering.

Det finns en massa sätt att använda dekaler och etiketter i er marknadsföring. Vi hjälper er att hitta ert sätt!