Digital Signage – Animerad & utbytbar skyltning

Med digital signage menar man digital skyltning. Alltså skyltning som sker på någon form av elektronisk skärm. Med en uppkopplad digital skärm får du en variant på fysisk skylt, där vi kan justera innehållet från dag till dag, eller från timme till timme. Flexibel och riktad marknadsföring som genererar merförsäljning eller sprider information.

Digital signage är flexibelt, effektiv & prisvärt

Idag är det både enkelt, effektivt och prisvärt att annonsera på digitala skyltar. Har du text, bild, film, webbmaterial? Eller andra dokument som till exempel en powerpoint, pdf eller realtidsdata från affärssystemet som du vill exponera? Allt ovan fungerar utmärkt med digital signage. Och en stor fördel är att både budskap och media enkelt kan uppdateras. Flexibelt är alltså bara förnamnet.

När använder man sig av digital signage?

Och var kan man alltså använda sig av digitala skyltar? Användningsområdena är i det närmaste oändliga. Men låt oss ge några exempel:

Corporate Digital Signage

Information till anställda eller besökare, exempelvis på en skärm i receptionen eller lunchrummet. Nå ut med senaste försäljningssiffrorna. Eller beröm produktionspersonalens prestationer. Genom att visualisera informationen på ett grafiskt snyggt och lättkonsumerat sätt kan man med enkla medel stärka motivationen hos medarbetare och sprida viktig information. Kanske dags att byta ut någon av dina analoga skyltar eller informationstavlor mot digital signage? Det gör det betydligt mycket smidigare när du vill uppdatera innehållet. Vi hjälper dig administrera flera skärmar samtidigt och styra innehållet för att nå mottagarna.

Digitala butiksskyltar

Marknadsför senaste erbjudandet på en skärm. När nya varor kommer in går det snabbt och enkelt att ändra budskapet. Eller visa senaste reklamfilmen på butiks-tv:n. Digitala butiksskyltar är ett mycket prisvärt alternativ till analog butiksskyltning. Vad säljer du mest av på fredagar? Visa upp det och sälj mer! När är din målgrupp mest benägen att köpa till den där extrautrustningen? Pricka in tiden och sälj mer! För en restaurang blir det enkelt att skifta mellan frukostmeny och lunchmeny. Med digital signage kan vi schemalägga och rikta marknadsföringen på digital signage till rätt tid och plats för att optimera försäljningen i din butik.

Storbildsskärmar

Att skapa innehåll för att marknadsföra sitt företag på storbildskärmar kan göras på många sätt. Genom att använda sig av fördelarna med film, animering och rörlig bild vinner du en klar fördel. Att annonsera på storbildskärm handlar om att skapa uppmärksamhet, bygga varumärke och uppmana till handling.