Digital  marknadsföring – marknadsföring på en skärm nära dig

Precis som namnet antyder handlar digital marknadsföring om marknadsföring via digitala kanaler och skärmar. Det kan handla om närvaro i sociala medier som Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter eller LinkedIn. Den där stora skärmen som gör reklam för helgens event du passerar på vägen till jobbet ingår också den i begreppet digital marknadsföring. För att inte tala om alla reklambanners som dyker upp på våra skärmar när vi slösurfar på Youtube. Förresten, Youtube är också en digital marknadsföringskanal, icke att förglömma! Som du förstår finns en uppsjö av digitala sätt att marknadföra sig, sitt företag och sina produkter eller tjänster på. Egentligen är det nog bara fantasin som gränser för möjligheterna som öppnats tack vare våra skärmar och smartphones.

Strategi för digital marknadsföring

Oavsett om det handlar om annonser, digital signage (digitala och föränderliga budskap på skärmar), ett bläddervänligt digitalt magasin, sociala medier eller hemsidor finns vi på Reklambyrån STT här för att hjälpa dig hitta rätt. Med hjälp av vår kunskap kan vi tillsammans lägga upp en lämplig digital strategi för dig och ditt företag och vi ser också till att ta fram rätt material för rätt kanal. Vad vill du uppnå med din digitala marknadsföring? Genom att arbeta med en tydlig strategi för din digitala marknadsföring kan du resursplanera, skapa relevant innehåll och din digitala marknadsföring kommer att ge goda resultat, generera fler följare och ökad försäljning.

Vill du marknadsföra ditt företag digitalt?

Digital marknadsföring kan till exempel vara: När du behöver en kortfilm till hemsidan, tv:n eller LED-displayen. Utbudsannonsering via digital skärm i butiken. En bläddringsbar digital katalog, magasin eller broschyr. Content i form av bilder, filmer och texter till dina sociala medier. Och du, vi är inte begränsade av det svenska språket – i vårt team har vi professionella översättare som riktar ditt företag till en internationell målgrupp. Genom digital marknadsföring hjälper vi dig och ditt företag att komma ut i världen – digitalt!

Kontakt
Behöver du hjälp att komma igång med ditt projekt?
Kontakta oss