Vi hjälper dig att bygga ditt varumärke hela vägen från idé till utvecklat koncept

Syns du inte så finns du inte! Marknadsföring handlar om att få ut information, branding, bygga varumärke och marknadsföring sitt företag, sin produkt eller sina tjänster. Med kreativa idéer och ett välutvecklat koncept kan vi hjälpa ert företag att nå nya höjder!

Branding, idé och koncept

Branding, eller varumärkesbyggande handlar kort och gott om att öka medvetenheten kring det aktuella företaget, dess värderingar och kärnvärden. Allt ska speglas i företagets kommunikation och följa den grafiska profilen så att företagets varumärke växer och skapar igenkänning. Men hur skapar man ett varumärke? Att bygga varumärken är omfattande och tar olika lång tid beroende på insats. Ett nystartat företag med aggressiv marknadsföring kommer fortfarande behöva bevisa att det stämmer innan marknaden lär sig och får tillit ”trust” till det nya varumärket. Därför är det viktigt att företagets kärnvärden följer med genom hela marknadsförings-konceptet och vilar på en idé och ett koncept som är förankrat mot företagets erbjudande.

Goda idéer och rätt strategi bygger starka varumärken

Genom branding, idé och koncept bygger vi ett starkt varumärke för ditt företag. Som ett resultat av ett starkt varumärke vinner du kunder och samarbetspartners. Dessutom kan du även bli en attraktiv arbetsgivare som lockar rätt kompetens till organisationen. Att aktivt marknadsföra sig för att trygga kompetensförsörjningen kallas för employer branding, och är idag en viktig del av den totala marknadsföringsbudgeten. Tänk på ett starkt varumärke, vilket som helst, så förstår du vad vi talar om. Vissa varumärken är så starka att det räcker med en symbol för att vi ska förstå vad det handlar om, det behöver inte ens vara företagets logotyp! Det är det ultimata målet med marknadsföringen och kommunikationen för ditt företag!

Rätt idé & koncept

Många gånger finns en idé eller en tanke kring företagets varumärke, produkter eller tjänster redan från början. Och alldeles säkert finns det värderingar, kärnvärden och ambitioner i företaget. Däremot är det inte alltid helt klarlagt hur dessa ska uttryckas i text, bild, print och genom digital marknadsföring. Genom att jobba med idén och konceptet kan vi se till att varumärket och produkterna håller en gemensam tråd, blir lättkonsumerat för kunderna och syns på rätt medieplattformar. Här kan vi på Reklambyrån STT hjälpa ert företag att hitta er varumärkesidentitet. Vi hjälper till att ta fram såväl idé och koncept som marknadsplan och målgruppsanalys. Vi har lång erfarenhet av flera olika branscher och är vana att tänka utanför boxen.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig

Kontakt
Behöver du hjälp att utveckla din idé?
Kontakta oss