3D-visualisering och animering

Visa din produkt – innan den ens finns. Med hjälp av 3D-teknik kan du visa och berätta om produkter, miljöer och allt möjligt annat som inte ens finns än. Möjligheterna är oändliga.

Vi kan hjälpa dig med allt från produktbilder, genomskärningar, animationer till monteringsansvisningar och informationsfilmer. Det är helt enkelt bara fantasin som sätter gränserna. Har du redan en 3D-ritning på dina produkter? Vi skapar hyperrealistiska bilder och animationer.

3D-animationer

Visualisering är ett sätt att ta fram en bild i ett animationsprogram. Den som arbetar med 3D använder sig av teknikerna modellering och rendering. Efteråt sker efterbehandling i Photoshop.

Kort sagt, 3D-visualisering är ett smart sätt att sälja in din produkt innan den ens är producerad. Detta gör vi på ett snyggt, exakt och flexibelt sätt. Vill du ha din produkt i en sydamerikansk regnskog? Inga problem, 3D-tekniken löser det. I rymden, eller långt ner i havsdjupet? Som du säkert inser, möjligheterna är oändliga. Glöm den daterade tekniken från de första Star Wars-filmerna från 70- och 80-talet. Nu finns 3D (fast då hade vi kanske aldrig charmats så av R2D2).

Vi gillar film

Apropå Star Wars. Gillar du film? Det gör vi. Vi gillar att titta på film och vi gillar att göra film. Hit hör givetvis så kallad “vanlig film”, som är filmad med kamera på en i förväg utvald plats. Men om vi plötsligt kommer på att vi saknar något i filmen, vad gör vi då? Jo, du har redan räknat ut det, vi använder tekniken för att animera in det som inte fanns från början. Alternativt skapar vi hela filmen utan att använda kameran alls. Precis som i vilken modern barnfilm eller fantasy som helst.

På så sätt hjälper vi dig att skapa effektfulla reklam- eller informationsfilmer. Vilket blir ditt nya 3D-projekt?