Visitkort – en bra start på en ny kontakt

Visitkort i alla dess former – tryckt, digitalt, rörligt – traditionellt och innovativt på samma gång. Ett visitkort är kort och gott en produkt där du kan förmedla dina kontaktuppgifter för att ta vidare en ny relation till kommande affärer. Visitkortet är en symbol för början på ett gott samarbete. Visitkortet är också en produkt som lämnar avstamp och skapar minnesspår.

Visitkortet – en del av den visuella kommunikationen

Visitkortet är en utmärkt budbärare för företaget och dess varumärke. Och det alldeles oavsett om det kommer i fysisk form eller som elektronisk signatur i e-postavsändaren. Visitkortet är en del av verksamhetens visuella kommunikation, som även det ska spegla varumärkesidentiteten. Med visitkortet lämnar du ofta över det första intrycket och sätter ett minnesspår hos mottagaren.

Visitkort i olika storlekar och former

Det traditionella visitkortet ser ofta ut som ett bankkort i storlek och form, och platsar utmärkt att lägga ner i plånboken för att spara till senare. Men idag ser man visitkort i mängder med olika storlekar och former på mässor och i möten. Med den utvecklingen har även möjligheten att uttrycka verksamhetens identitet blivit större – och kraven på idéhöjd blivit högre. Vi på Reklambyrån STT har lång erfarenhet av att utforma kreativa trycksaker och visitkort i alla dess former. Runda, små, tjocka, långa, flera lager, specialfärger och stansningar – det finns mängder med trycktekniker man kan använda ta fram visitkort som skapar minnesspår. Vi hjälper dig att hitta den storlek och form på visitkort som passar dig och ditt ändamål bäst.

Visitkort som elektronisk e-postsignatur

Skickar du eller någon annan i er organisation e-post ibland? Här har visitkortet sin naturliga plats digitalt. Vi hjälper er att utforma ett digitalt visitkort i form av elektronisk e-postsignatur som kommunicerar ert varumärke och håller er top-of-mind hos era affärskontakter. En professionell e-postsignatur säger mycket om er som företag.

P.s. Ett visitkort kan vara en början på en lång och lönsam relation!