Roll-up – en mobil reklamskylt

Roll-up, ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att synas på olika platser. Roll-upen är en av de mest populära marknadsföringsprodukterna inom kategorin mässmaterial. De går snabbt att tillverka och monteras enkelt upp på den plats där man önskar synas. Roll-upen finns i flera olika storlekar och mått, så möjligheten att designa ett kommunikativt budskap sträcker sig långt.

Roll-upen är en mobil och flexibel skylt

En roll-up är helt enkelt en mobil skylt för alla de gånger vi vill synas tydligt och flexibelt. Det tar max trettio sekunder att montera den, och går lika snabbt att rulla ihop den igen. En roll-up kan du enkelt ta med dig till en kund eller någon annan presentation för att tydliggöra ditt budskap, eller förstärka intrycket av ditt företag. Dra upp roll-upen, visa, fäll ihop – svårare än så är det inte.

Roll-upen som mässmaterial

Vad behöver man tänka på när man ska ställa ut på mässa? Svaret är inte alltid helt självklart, men kan sammanfattas i några viktiga delar. När ditt företag ska representeras i en mässmonter är det viktigt att besökarna kan uppfatta ditt företag snabbt. Företagets logotyp och identitet bör synas direkt, och det ska vara enkelt för besökarna att förstå vad ert företag erbjuder för produkter eller tjänster. Ert företag behöver sticka ut från mängden. För att sticka ut på mässa kan man använda sig av olika kombinationer av med marknadsföringprodukter, som till exempel digitala skärmar, ljusboxar, aktiviteter, musik, vepor eller roll-uper. På Reklambyrån STT hjälper vi er att designa den ultimata mässmontern utifrån era behov, så att ni får ut så mycket som möjligt från mässan!

Lätt att byta budskapet i roll-upen

En annan fördel med roll-upen är att det är enkelt att byta budskap. Att beställa och sätta upp en skylt kan kännas övermäktigt i vissa lägen. Då är roll-upen det perfekta valet.