Profilprodukter och giveaways för att öka företagets exponering

Profilprodukter och giveaways är ofta prisvärda och enkla sätt att sprida sitt budskap och tala om att man finns. Och profilprodukter behöver inte bara vara på mässor och event som man kanske först förknippar det med, det finns alltid en anledning att göra någon glad med en gåva (och samtidigt exponera sitt varumärke).

När det kommer till profilprodukter finns nästan oändligt med möjligheter för det företag som vill profilera sig. Och varför stanna vid en penna eller mugg med företagets logga på? Det finns ju så otroligt mycket roligt man kan hitta på! Det gäller bara att tänka till. Vi hjälper dig att hitta kreativa och passande profilprodukter till ditt företag.

Promotionmaterial – profilprodukter med möjligheter

Promotionmaterial, profilprodukter kan bestå av nästan vad som helst. Anteckningsblock, T-shirts, hoodies eller en schysst termos är bara tre exempel. Andra bra ställen att sätta en logga, en webbadress eller ett telefonnummer på är USB-minnen, jackor, mössor eller powerbanks. Och inte nog med det! Tänk väskor, träningsprodukter, tygpåsar eller nyckelband. Även pikétröjor, kepsar och paraplyer är vanliga giveaways. Liksom elektronik, vattenflaskor eller godis. För att inte tala om isskrapor, kylväskor, reflexer eller köksartiklar. Vi hjälper er att se helheten för att hitta och designa profilprodukter på rätt sätt – för att ert företag ska få maximal exponering.

Profilprodukter som kunderna inte vill vara utan

Som nämnts här ovan finns en hel massa att välja mellan. Hur ska du tänka inför valet av profilprodukter? Ett tips är att hålla sig i närheten av företagets egna produkter eller tjänster. Om du säljer skönhetsprodukter så kanske det inte är en skiftnyckel med företagets logotyp på som kommer få rätt spridning. Vad är det våra kunder skulle kunna uppskatta? Nyckeln till maximal exponering är att designa en profilprodukt som målgruppen inte vill vara utan. På så sätt hjälper dina kunder till att sprida ditt varumärke, samtidigt som du gör kunderna glada med användbara gåvor.

Hör av dig till oss och låt oss hjälpa dig med ditt profilmaterial!