Flaggor för framgång – företagsflaggor, reklamflaggor, beachflaggor, mässflaggor

Flaggan är ett klassiskt och tidlöst sätt att presentera sitt företag på. Kanske är det tidlöst för att det är ett effektivt och billigt sätt att exponera sitt företag? Välkomna kunder och besökare till ditt företag eller din mässmonter med en tydlig företagsflagga.

Vi designar din företagsflagga

Reklambyrån STT har lång erfarenhet av företagsflaggor för flaggstänger, fasad och beachflaggor och kan hjälpa er med personlig service under hela processen. Vi guidar er rätt i vilken flagga som passar bäst för ert företagsbehov. Liggande eller stående beroende på plats och budskap – så att ni kan synas för era kunder och skapa mer affärer! Hela vägen från idé till färdig produkt. Vi designar och tar fram kreativa flaggor som speglar företagets grafiska profil.

Beachflaggor & företagsflaggor

Vilken typ av flagga behöver du? Det finns flera olika typer av flaggor att välja mellan, och det finns en flagga för alla tillfällen. Först och främst har vi företagsflaggan, en flagga med företagets namn och/eller logotyp. Sedan finns reklamflaggorna med lockande budskap. En bra reklamflagga har idéhöjd och lockar mottagaren att komma till handling. Vi hjälper er att ta fram flaggor och beachflaggor i många olika storlekar och utföranden.