Vepor – när du vill synas

Vepor är ett effektivt sätt att synas på. Vill du snabbt få ut ditt budskap på ett evenemang, utställning, smycka ut det egna kontoret eller pryda utsidan av dina lokaler är en vepa en kostnadseffektiv produkt inom visuell kommunikation.

Vepor är ett bra sätt att sprida budskap

En vepa kan till exempel vara tillverkad av tyg, väv eller presenningsväv i olika gramvikter och kvalitéer. Formatet på en vepa är oftast rektangulärt och kan vara både stort och litet. På Reklambyrån STT hjälper vi dig att utveckla nya idéer och kreativa koncept både när det gäller traditionella vepor och vepor med nya varierande användningsområden. En vepa är ett utmärkt sätt att sprida budskap i större rum, som köpcentrum, gallerior, mässor eller offentliga lokaler. En vepa kan du också använda för att dölja en tråkig vägg eller dela av en lokal. Vepor fungerar bra både inomhus, utomhus, på mässor och i entrén till er verksamhet. Just för att vepan är så pass flexibel och kommer i olika material, storlekar och utföranden så finns det nästan inga begränsningar!

Flexibla vepor till kampanjer

Vi hjälper dig att ta fram utbytbara vepor till dina kampanjer. Det är ett effektivt och enkelt system som kan användas som komplement till vanliga skyltar, och lämpar sig bra när man har kampanjer och budskap som byts ut med tätare intervaller. Veporna ger stora printade ytor till en lägre kostnad, vilket gör att du kan uppdatera budskapet oftare.

Vepan som underlakan

Förresten, visste du att vepan också har sin historia? På medeltiden var vepan en tunn yllevävnad som man långt in på 1900-talet använde som underlakan eller täcke på många håll. Någon gång på 1900-talet blev det mer vanligt att hänga den vävda vepan på väggen. And the rest is history, om man så säger. Fun fact.

Reklambyrån STT designar moderna vepor

Än idag finns vepan som prydnadsväv att hänga på väggen. Och många gånger kallas även bonader för vepor. Men det är en helt annan historia, och för övrigt en helt annan typ av hantverkskonst. Vi på Reklambyrån STT vet precis hur en modern vepa ska designas. Kom till oss när du behöver en vepa till idrottsarrangemanget, konstutställningen eller butiksinredningen. Vepor kan skapa stor effekt till låg kostnad!