Tryckt marknadsföringsmaterial – exklusivt I vår digitala värld

Tryckt marknadsföring, det vill säga printat och utskrivet marknadsföringsmaterial är en väg att gå för att visa att man finns. I det tryckta mediet konkurrerar man inte på samma sätt om mottagarens uppmärksamhet som man gör i den digitala världen. Genom att skapa genomtänkta kampanjer och använda sig av tryckt marknadsföring kan man få kundernas maximala uppmärksamhet, och exponeras på flera olika platser.

Visitkort, foldrar och affischer är bara en del

Hemsidor och LinkedIn-kontakter är jättebra. Och printat marknadsföringsmaterial är exklusivt. Att lämna över ett fysiskt visitkort, en folder eller broschyr när man träffas skapar helt enkelt en annan känsla. En bra broschyr, tidning eller katalog låter man ligga framme på fikabordet. Där exponeras ditt budskap fler gånger än vid scrollning över en hemsida eller sociala medier. En printad folder kan förstärka en känsla med valet av papper och speciella efterbearbetningsmetoder. Digital marknadsföring VS. print – varken det ena eller det andra kan ersätta varandra, utan berör oss helt enkelt på olika psykologiska plan.

Färgstark, kommunikativ och belyst fasadskylt

Du som driver butik eller annan verksamhet med en fysisk plats vill att dina kunder ska hitta till dig. Och det gör de lättare när det sitter en färgstark, kommunikativ och belyst skylt utanför entrén. Om man inte vet något om ditt företag innan man ser skylten så behöver skylten kunna sköta hela konverteringen själv. Säljer du exklusiva produkter så bör din fasadskylt representera exklusivitet, och säljer du billiga produkter så bör skylten återspegla det.

Bilen som reklampelare

Har du förresten tänkt på att din bil kan fungera som reklampelare? En anonym bil säger inte så mycket mer än vad den har för färg, märke och modell. Genom att sätta fordonsdekor och göra din bil till din egen rullande reklampelare så kan ditt företag synas på mängder med olika platser, helt gratis! Uppmana potentiella kunder som ser din fordonsdekor att surfa in på hemsidan eller ringa ditt företag. Ju fler gånger ditt varumärke exponeras för kunderna, desto mer troligt är det att kunna konvertera försäljning.

Vi hjälper dig med all form av printad marknadsföring

Affischer, flaggor, vepor och roll-ups är andra typer av marknadsföringsprodukter som exponerar ditt varumärke. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att designa tryckt marknadsföring. Och vi hanterar alla former av printade produkter. Utöver det ovanstående hjälper vi gärna till med sånt som en fin tryckt inbjudan, kuvert, brevpapper, effektfulla etiketter eller dekaler. Vi designar även kommunikativa och säljande förpackningar, butiksinredning och profilprodukter. You name it! Mycket har vi gjort, men det finns fortfarande nya lösningar där vi kan hjälpa ert företag att skapa unika tryckta produkter. Vi lovar hög kvalitet på slutprodukten, oavsett om det handlar om ett visitkort, ett glassigt magasin eller en fordonsdekor.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att synas

Kontakt
Behöver du hjälp att komma igång med ditt projekt?
Kontakta oss