Fordonsdekor – din mobila reklamplats

Fordonsdekor eller bildekor? Sak samma. Man kan använda sig av vilket ord man vill. Frågan är hur din företagsbil ser ut – speglar den ditt företag? Är den smutsig, anonym och ser allmänt trist ut, eller har den en kreativ fordonsdekor som lockar nya kunder? Med fordonsdekor kan du utnyttja bilen som rullande reklampelare för din varumärkesprofilering. För bilen är ju betydligt mer än bara ett transportmedel. Den är en ypperlig plats att profilera företaget på. Och eftersom bilen rör sig från plats till plats fungerar din fordonsdekor som mobil marknadsföring för ditt företag.

Fordonsdekor för alla typer av fordon

Förresten, när vi talar om fordonsdekor pratar vi inte bara om bildekor. När allt kommer omkring är bilen bara en typ av fordon. Så när vi pratar om fordon menar vi såväl bilar, lastbilar, bussar, helikoptrar (jo, vi har gjort fordonsdekor för det också) och pistmaskiner. Eller varför inte båtar, släpkärror eller containrar? Närmare bestämt, man kan applicera företagsdeklaer och fordonsdekor på allt som rör sig som man kan transportera något i. Helt enkelt fordon av alla de slag!

Från textning till printad fordonsdekor

Vi designar och tar fram alla typer av fordonsdekor, dekaler och bildekor. Det kan vara allt från enkla ritningar, mindre logotyper, fotofolie till helfolierade fordon. Vi formger även fordonsdekor som kan täcka in hela bilen i effektfull printad folie. Det handlar helt enkelt om vad du som kund vill förmedla med din rullande reklamplats. Och hur mycket du vill synas med din fordonsdekor.

Fordonsdekor som passar ditt företag

Vi använder skalenliga fordonsritningar när vi designar och tar fram bildekor, för att folien ska få perfekt passform för just ditt fordon. Genom att se till just ditt behov, kan vi anpassa så att du får en fordonsdekor av hög kvalitet som håller för dina behov. Precis som det finns papper av olika tjocklek, så finns det dekorfolie av olika kvalitet. Vi har lång erfarenhet av fordonsdekor och kan hjälpa dig hela vägen från design och typ av dekorfolie till montering. Hur ska din bil se ut framöver?