TEMA: Marknadsföring

Välkommen till en inspirerande föreläsning om marknadsföring.

Tack till alla som deltog ons 30/9 kl. 11:30 på Centralen i Tranemo och digitalt via livestream.

Det var kul att se att intresset för evenemanget var stort och att initiativet var uppskattat. Som utlovat kommer vi fortsätta med detta konceptet – så håll utkik efter fler inbjudningar framöver! Ni som missade möjligheten att deltag vid föreläsningen får en ny chans att se på den inspelade livestreamen här nedan.

Ta hand om er!
Teamet på Reklambyrån STT


Anmäl dig här!

Fyll i dina uppgifter och hur du vill delta.

* Obligatoriska fält
Hur vill du delta? *

De uppgifter du lämnar i denna anmälan kommer Reklambyrån STT att använda för att hålla dig uppdaterad kring nyheter/evenemang. Du kan när som helst klicka på länken längst ner i våra e-postmeddelanden om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy här.


Innehåll

Vi bjuder i samarbete med Tranemo kommun in till en inspirerande föreläsning om hur du kan lyckas med din marknadsföring – vad är egentligen framgångsreceptet? Vad kan du göra för att nå dina kunder, lyfta och berika ditt varumärke, din tjänst eller produkt? Vi kommer prata om marknadsföring och hur du även med små insatser kan göra stor skillnad.

Vi ser en stor potential för företagen i Tranemo kommun med omnejd de kommande åren. Med rätt insatser och kanske en liten knuff i rätt riktning kommer vi tillsammans att kunna utveckla bygden och bli ännu starkare. Vårt sätt att bidra är att erbjuda professionell hjälp inom marknadsföring. Genom detta event vill vi inspirera och skicka med er några enkla verktyg att ta med tillbaka till ert företag.

Evenemanget riktar sig till alla som är intresserade av marknadsföring. På plats i Centralen, Tranemo, kommer det vara begränsat antal platser för att vi ska kunna genomföra detta på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Har du inte möjlighet att vara på plats i Tranemo, kan du anmäla dig till livestreamen. Vi skickar en länk till din epost där du kan vara med på distans och ställa dina frågor i chatten.

Välkommen på en inspirerande föreläsning och livestream.


Vill du veta mer? Kontakta oss!

Info@reklambyranstt.se  .  +46 (0)325 – 479 65